Raiffeisen Bank SA

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea, incheiata in iunie 2002, a celor doua entitati detinute de Grupul Raiffeisen in Romania: Raiffeisenbank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola Raiffeisen S.A., infiintata in 2001, dupa preluarea bancii de stat Banca Agricola de catre grupul austriac.

Raiffeisen BankOpinii clienti: Voturi: 34 / Nota: 2.23
Calitatea serviciilor:
Voturi: 8 / Nota: 2.62
Dobanzi si comisioane:
Voturi: 7 / Nota: 1.15
Operativitate:
Voturi: 8 / Nota: 2.50
Angajati:
Voturi: 11 / Nota: 2.45
Raiffeisen Bank
  • Adresa: Bucuresti, Piata Charles de Gaulle nr.15, sector 1
  • Cod SWIFT: RZBRROBU
  • Cod BIC: RZBR
  • Nr. inreg: J40/44/1991
  • tel: 021 306 10 00
  • fax: 021 230 07 00
  • call center: 0800 802 02 02
  • web: www.raiffeisenbank.ro
  • e-mail: centrala@raiffeisen.ro
Credite Prima Casa Dobanzi depozite bancare
Credite Nevoi Personale Conturi de economii
Credite Ipotecare-Imobiliare Conturi curente
Refinantare Credite Carduri de credit
Stiri Raiffeisen Bank

Categorie : Credite
Pentru creditele de consum fara garantii in lei, Raiffeisen Bank a redus dobanda cu 1 procent, iar marja de dobanda pleaca acum de la 6.5%.
Categorie : Credite
Banca a prelungit din nou promotia la credite de nevoi personale fara garantii, prin care ofera clientilor comisioane zero de analiza si administrare, de data aceasta pana la finalul anului 2013.
Categorie : Credite
Marja de dobanda a fost redusa de banca cu un sfert de procent, in cazul creditelor imobiliare acordate in moneda nationala.
Categorie : Economii
Banca nu mai ofera clientilor dobanzi mai mari de 5 procente pentru economiile in lei, cea mai mare dobanda ajunge la 4.9%.
Categorie : Economii
Banca a efectuat o noua reducere de dobanda pentru economiile populatiei in lei si euro, atat in cazul depozitelor la termen dar si pentru contul de economii.
Categorie : Credite
Banca ofera in continuare clientilor comisioane zero pentru creditele de nevoi personale fara ipoteca, dupa ce promotia precedenta a expirat la finalul lunii aprilie.
Categorie : Economii
Banca a redus dobanda la depozitele in euro pentru persoane fizice cu pana la un sfert de procent, aceasta pleaca de la un minim de 1.6 procente.
Categorie : Economii
Banca a redus cu pana la 0.3% dobanda platita la depozitele bancare in lei si euro. La depozitele in lei, dobanda mai trece de 5 procente doar pentru scadentele lungi.
Categorie : Economii
Citibank Romania a semnat un acord prin care isi vinde portofoliul de clienti persoane fizice catre Raiffeisen Bank. Finalizarea tranzactiei asteapta acum aprobarea de la Consiliul Concurentei.
Categorie : Economii
In conditiile in care primele doua banci din Romania au obtinut pierderi cumulate de aproape 400 milioane euro, rezultatul obtinut de Raiffeisen Bank este cu atat mai notabil.