Banca Millennium S.A.

Millennium Bank si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.

Millennium BankOpinii clienti: Voturi: 24 / Nota: 2.96
Calitatea serviciilor:
Voturi: 7 / Nota: 2.57
Dobanzi si comisioane:
Voturi: 8 / Nota: 3.25
Operativitate:
Voturi: 3 / Nota: 3.33
Angajati:
Voturi: 6 / Nota: 2.83
Millennium Bank
  • Adresa: Bucuresti, Piata Presei Libere nr.3-5, cladirea City Gate, Turnul Sudic, parter, et.13-17, sector 1
  • Cod SWIFT: MILBROBU
  • Cod BIC: MILB
  • Nr. inreg: J40/3002/2007
  • tel: 021 308 11 10
  • call center: 021 308 11 11
  • web: www.millenniumbank.ro
Credite Prima Casa Dobanzi depozite bancare
Credite Nevoi Personale Conturi de economii
Credite Ipotecare-Imobiliare Conturi curente
Refinantare Credite Carduri de credit
Stiri Millennium Bank

Categorie : Economii
In ultimii ani romanii au invatat sa foloseasca canalele alternative de tranzactionare, prin internet banking si telefon, pentru a plati facturi sau pentru a efectua transferuri de bani.
Categorie : Economii
Potrivit Interactive Intelligence Group Inc., furnizor global de solutii software si servicii dezvoltate pentru a imbunatati experienta clientilor, companiile din sectorul financiar, bancar si al asigurarilor comunica cu clientii prin intermediul aplicatiilor mobile mai des decat companiile din alte industrii, insa situatia se va schimba in cativa ani.
Categorie : Credite
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a redus rata dobanzii la creditele intermediare si anticipate acordate in lei si garantate cu ipoteca, de la 6.25% la doar 4.44% pe an, pe toata perioada creditului, pentru solicitarile de credit initiate de clienti dupa 1 februarie 2014.
Categorie : Economii
Cea mai mare banca cu capital de stat a redus dobanda platita la depozitele populatiei in lei si euro cu pana la jumatate de procent.
Categorie : Credite
Banca desfasoara in prezent o promotie pentru clientii care doresc sa cumpere o locuinta prin intermediul programului Prima Casa in lei.
Categorie : Economii
Prin aceasta modificare, dobanda pentru depozitele constituite de populatie in lei nu mai trece de 5.5%, si se apropie tot mai mult de media pietei bancare.
Categorie : Economii
Cei care vor sa cumpere o locuinta pot apela pe langa creditele imobiliare clasice oferite de banci si la oferta bancilor pentru locuinte, de economisire-creditare.
Categorie : Economii
In primul trimestru din acest an, depozitele populatiei si ale firmelor sau redus cu 11.3 miliarde de lei, in special pe seama reducerii valorii depozitelor mai mari de 100.000 euro.
Categorie : Economii
Cea mai importanta banca cu sediul central in afara capitalei, a taiat din dobanda platita persoanelor fizice la economiile in lei, euro sau dolari.
Categorie : Economii
Indicii Robor continua sa stabileasca noi minime istorice, coborand pentru prima data sub pragul de 4 procente, cu influenta asupra ratelor la creditele in lei.