Bank Leumi Romania S.A.

Grupul Leumi, lider de piata in Israel (cu peste 250 de unitati deschise), prezent in alte 18 tari prin cele mai mult de 78 de sucursale si agentii, este prezent pe piata din Romania din anul 2006. Bank Leumi Romania are o retea de 23 de unitati, raspandite in 19 de orase.

Leumi BankOpinii clienti: Voturi: 12 / Nota: 3.92
Calitatea serviciilor:
Voturi: 3 / Nota: 4.33
Dobanzi si comisioane:
Voturi: 4 / Nota: 3.25
Operativitate:
Voturi: 2 / Nota: 4.00
Angajati:
Voturi: 3 / Nota: 4.33
Leumi Bank
  • Adresa: Bucuresti, B-dul Aviatorilor nr.45, sector 1
  • Cod SWIFT: DAFBRO22
  • Cod BIC: DAFB
  • Nr. inreg: J40/2496/28.03.2002
  • tel: 021 206 70 53
  • call center: 0 800 080 777
  • web: www.leumi.ro
  • e-mail: office@leumi.ro
Credite Prima Casa Dobanzi depozite bancare
Credite Nevoi Personale Conturi de economii
Credite Ipotecare-Imobiliare Conturi curente
Refinantare Credite Carduri de credit
Stiri Leumi Bank

Categorie : Credite
Garanti Bank si Garanti Credite Ipotecare (Domenia Credit IFN SA) au anuntat inceperea procedurilor oficiale pentru fuziunea celor doua companii in Romania.
Categorie : Shopping
Millennium Bank a acordat o finantare de 20.8 milioane de lei dezvoltatorului Mara Com.Mixt din Arad pentru construirea noului magazin Kaufland din Targu-Mures.
Categorie : Card de credit
Comerciantii online care vor implementa sistemul de procesare plati NETOPIA pe platformele lor si care isi vor deschide un cont curent la GarantiBank, vor beneficia de costuri zero de procesare.
Categorie : Credite
Banca a relansat creditul Prima Casa pentru achizitia sau constructia de locuinte, suma maxima acordata fiind de 57.000 euro, echivalent lei.
Categorie : Credite
Pentru creditele de consum fara garantii in lei, Raiffeisen Bank a redus dobanda cu 1 procent, iar marja de dobanda pleaca acum de la 6.5%.
Categorie : Economii
BCR a lansat aplicatia eTokenBCR, care poate fi instalata de catre clienti pe propriul smartphone cu sistemul de operare preferat (iOS sau Android), pentru autentificarea si semnarea tranzactiilor prin platforma Click 24 Banking.
Categorie : Economii
Banca Comerciala Romana ofera clientilor sai o noua modalitate de plata a produselor comandate pe site-urile comerciantilor parteneri, prin Click 24 Banking, in parteneriat cu PayU.
Categorie : Credite
Banca incearca sa revigoreze cererea pentru creditele de nevoi personale fara garantii, in scadere in ultimii ani, oferind o dobanda fixa pe toata perioada creditului.
Categorie : Credite
Clientii OTP Bank se pot imprumuta mai ieftin in euro, daca apeleaza la creditele ipotecare de achizitie locuinta din oferta bancii.
Categorie : Credite
Banca promoveaza creditul ipotecar acordat in moneda nationala prin dobanzi apropiate de cele oferite la creditele in euro.