• Home
  • Banci
  • ING Bank N.V., Amsterdam - sucursala Bucuresti

ING Bank N.V., Amsterdam - sucursala Bucuresti

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor. ING Bank este prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania, dupa 1989. Ca banca universala, ING Bank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii, mari corporatii si institutii financiare.

ING BankOpinii clienti: Voturi: 22 / Nota: 3.95
Calitatea serviciilor:
Voturi: 6 / Nota: 3.83
Dobanzi si comisioane:
Voturi: 6 / Nota: 3.33
Operativitate:
Voturi: 5 / Nota: 4.20
Angajati:
Voturi: 5 / Nota: 4.60
ING Bank
  • Adresa: Bucuresti, sos.Kiseleff nr.11-13, sector 1
  • Cod SWIFT: INGBROBU
  • Cod BIC: INGB
  • tel: 021 222 16 00
  • fax: 021 222 14 01
  • web: www.ing.ro
  • e-mail: contact@ing.ro
Credite Prima Casa Dobanzi depozite bancare
Credite Nevoi Personale Conturi de economii
Credite Ipotecare-Imobiliare Conturi curente
Refinantare Credite Carduri de credit
Stiri ING Bank

Categorie : Economii
BCR a lansat aplicatia eTokenBCR, care poate fi instalata de catre clienti pe propriul smartphone cu sistemul de operare preferat (iOS sau Android), pentru autentificarea si semnarea tranzactiilor prin platforma Click 24 Banking.
Categorie : Economii
Banca Comerciala Romana ofera clientilor sai o noua modalitate de plata a produselor comandate pe site-urile comerciantilor parteneri, prin Click 24 Banking, in parteneriat cu PayU.
Categorie : Economii
Reducerea de dobanda a fost aplicata doar pentru depozitele oferite populatiei in euro, dobanda la lei a ramas neschimbata.
Categorie : Credite
Pe langa reducerea dobanzilor de referinta, ING Bank a majorat si marja fixa de dobanda, pentru unele produse de creditare din oferta bancii.
Categorie : Credite
Banca olandeza a majorat marja de dobanda aplicata la creditele ipotecare in moneda nationala, cu un procent de 0.14%.
Categorie : Shopping
Cel mai important retailer online din Romania urmeaza sa intre pe piata de publicitate online prin intermediul unui sistem propriu de marketing afiliat de tip Profitshare.
Categorie : Auto
Firmele care isi cumpara un autoturism Seat prin Raiffeisen Leasing primesc o reducere de 8 procente, in cadrul unui parteneriat incheiat cu Porsche Leasing.
Categorie : Auto
Clientii vor putea achizitiona masini noi sau second hand prin leasing auto cu dobanda fixa la lei de 10.49%, si avans minim de doar 15 procente.
Categorie : Credite
Dupa ce a renuntat sa mai vanda credite ipotecare in euro la inceputul acestui an, banca a redus cu aproape un procent marja la creditele ipotecare in lei, pentru a creste atractivitatea acestor imprumuturi.
Categorie : Economii
Banca continua promotia la depozitele constituite de clienti prin intermediul aplicatiei de internet banking a bancii, pana la finalul lunii aprilie.