Ghiduri Shopping

9 Octombrie 2013
Solutii pentru incalzirea ambientului, dar mai ales pentru incalzirea apei, sunt multe. Poti sa beneficiezi de apa calda si caldura; daca faci parte dintr-un sistem centralizat de distributie sau poti sa te incalzesti in mod independent cu ajutorul unei centrale termice.
19 Septembrie 2013
La ce sunt bune placile de gips-carton? Compartimentarea rapida a spatiului este cel mai important mod de utilizare a placilor de gipscarton pentru ca ele iti dau posibilitatea sa-ti delimitezi mult mai usor spatiul interior, fie ca ai o locuinta pe care vrei sa o remodelezi sau una care e doar in stadiul de proiect.
14 Mai 2013
Vara parca a venit mai devreme anul asta si se pare ca nu o sa plece prea curand. E cald. Si poate ca o sa fie si mai cald. Si nu doar in vara asta. Asa ca acum e momentul sa investesti putin in lucruri care fac vara mai placuta si mai suportabila. Cu bani putini iti poti amenaja un colt de racoare si buna dispozitie.
9 Aprilie 2013
Nu e atat de simplu pe cat pare sa alegi laptopul perfect. Unii petrec saptamani intregi informandu-se despre oferte, caracteristici ale laptopurilor si noile tendinte in materie de tehnologie.
5 Aprilie 2013
Bricolajul se refera la comertul cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare de tip DIY (Do-it-Yourself), pentru cei care doresc sa isi construiasca o locuinta sau sa o amenajeze.
21 Martie 2013
Telefoanele mobile au devenit cea mai importanta nevoie tehnologica a oamenilor, la mai putin de 20 de ani de la adoptarea lor pe scara larga. Nu numai ca aceste dispozitive sunt acum un adevarat computer in miniatura, dar ele chiar devin mai inteligente de la generatie la generatie.
14 Martie 2013
Primavara e un moment propice pentru a incepe mici proiecte care sa imbunatateasca vizibil confortul locuintei tale.
23 Februarie 2013
Esti in cautarea unei tablete? Pentru multi este pentru prima data cand cumpara un asemenea produs, aparut acum cativa ani pe piata, iar prima tablet care le vine in minte este un iPad de la Apple.
23 Februarie 2013
Este greu sa faci o alegere atunci cand vrei sa cumperi un televizor nou. Cu atatea modele si optiuni aparute, este dificil sa te decizi si de aceea am creat acest ghid, care poate fi un ajutor pentru tine atunci cand vrei sa te asiguri ca faci alegerea perfecta.
10 Februarie 2013
"E doar o baie, nu e nimic deosebit!" FALS! Ar fi bine daca lucrurile ar sta asa de simplu. In realitate, baia este un spatiu complex care necesita multa atentie atunci cand vrei sa o renovezi, atat in faza de plan, cat si in cea de executie.
19 Noiembrie 2012
Daca doriti sa cumparati un produs sau serviciu din magazinele online de pe internet si nu stiti cum se face acest lucru, sunteti la prima tranzactie de acest gen sau ati uitat de la ultima tranzactie, va oferim un ghid care sa va ajute la plata cumparaturilor online cu cardul de credit sau de debit.
19 Noiembrie 2012
Nu toti consumatorii stiu, insa atunci cand faci cumparaturi online, deoarece nu poti incerca sau atinge ceea ce cumperi, beneficiezi de cateva drepturi in plus.
19 Noiembrie 2012
Atunci cand cumparam online produse sau servicii trebuie sa fim atenti la cateva elemente esentiale, mai ales daca suntem pentru prima data pe acel site.