• Home
  • Economii
  • Volksbank introduce un depozit la termen cu bonus anual la dobanda
Volksbank introduce un depozit la termen cu bonus anual la dobanda
14 Octombrie 2011
Noua forma de economisire vine cu dobanzi de 7% la lei si 3.5% la depozitele in euro, la care se adauga anual un bonus la dobanda

Rata dobanzii la Planul de Economii este fixa, iar perioada de constituire este de un an de zile. Suma minima pentru deschiderea acestor depozite la termen este de 100 lei sau 25 euro, iar depunerile ulterioare trebuie sunt acceptate daca au o valoare minima de 40 lei sau 10 euro.

Depunerile ulterioare in contul de depozit sunt premise oricand, banca ofera posibilitatea de a transfera automat, lunar sau trimestrial, o anumita suma de bani stabilita initial.

Banca ofera la scadenta fiecarui an un bonus la dobanda, care in primii 2 ani are valoarea de 7.5% aplicat la dobanda cumulata in aceasta perioada, iar in urmatorii 3 ani ca procent din dobanda anului respectiv.

In cazul efectuarii de retrageri intre datele aniversare, se pierde dobanda acumulata pentru suma retrasa, iar bonusul este acordat daca nu efectuati retrageri intre perioade aniversare.

In plus, banca a redus dobanda platita la depozitele in lei cu pana la 0.75%, cea mai mare dobanda este cea oferita la scadenta de 12 luni.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara dobanzi depozite bancare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii