• Home
  • Economii
  • Volksbank acorda dobanzi mai mari la deschiderea depozitelor prin internet
Volksbank acorda dobanzi mai mari la deschiderea depozitelor prin internet
6 Noiembrie 2012
Banca a lansat o promotie prin care doreste sa incurajeze clientii sa isi constitue singuri depozite la termen in lei prin intermediul aplicatiei de internet banking.

Pentru deschiderea depozitelor prin intermediul aplicatiei de internet banking a Volksbank, clientii primesc o dobanda cu 0.5% mai mare decat cea acordata la deschiderea de depozite bancare in sucursalele bancii.

Promotia este valabila doar pentru depozitele SIGUR in lei si este valabila pana la 31 decembrie 2012. Volksbank este una dintre putinele banci care nu ofereau aceasta facilitate clientilor, prin care acestia sunt directionati catre folosirea canalelor alternative de tranzactionare.

Prin constituirea depozitului prin internet, clientii bancii pot obtine o dobanda maxima de 7 procente la lei, pentru maturitatea de 12 luni. Suma minima este de 50 lei, cu zero comision de retragere la scadenta si in urmatoarele 2 zile lucratoare.

Depozitele constituite prin internet nu permit insa prelungirea automata a depozitului, la scadenta banii sunt virati automat in contul curent.

In cazul economiilor in euro, dobanda platita de banca este situata intre 3.5% si 4.5%, in functie de scadenta depozitului, cea mai mare dobanda fiind oferita pentru cea mai mare maturitate, cea la 12 luni. Pentru a deschide un depozit in euro aveti nevoie de o suma minima de doar 10 euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii