• Home
  • Economii
  • Volksbank a redus dobanda la depozite cu pana la jumatate de procent
Volksbank a redus dobanda la depozite cu pana la jumatate de procent
1 Februarie 2013
Banca plateste clientilor mai putin cu pana la 0.5% pentru depozitele bancare in lei si cu pana la 0.45% mai putin pentru cele in euro.

In cazul depozitului Sigur in lei, Volksbank ofera populatiei dobanzi la depozite cuprinse intre 5.5% si 6.25%, in functie de maturitatea depozitului. Cea mai mare dobanda este oferita pentru scadenta la 12 luni.

Dobanzi mai mari primesc clientii care isi constitue singuri depozitele prin internet banking. In acest caz dobanda este mai mare cu 0.25%, in scadere de la 0.5% cat era oferit pana in luna ianuarie.

Banca a ajustat in jos si dobanda platita pentru economiile clientilor in euro, fiind situata intre 3.25% si 4.15%, in functie de scadenta depozitului. Incepand cu 1 februarie, Volksbank ofera un bonus de dobanda pentru clientii care isi constitue depozite la termen in euro prin internet banking, in valoare de 0.15%.

Banca a largit numarul de produse care pot fi constituite prin internet banking si la Planul de Economii. Clientii primesc un bonus de dobanda la fel ca in cazul depozitului la termen, de 0.25% la lei, respectiv 0.15% la euro, daca isi constitue un Plan de Economii prin internet banking.

Suma minima pentru constituirea unui depozit la termen este de 50 lei sau 10 euro, iar pentru un Plan de Economii de 100 lei, respectiv 25 euro. La scadenta depozitelor la termen clientii pot retrage economiile in numerar fara alte comisioane.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii