• Home
  • Economii
  • Unicredit Tiriac Bank taie din dobanda la depozite in euro
Unicredit Tiriac Bank taie din dobanda la depozite in euro
8 Noiembrie 2012
Banca a redus cu 0.2 procente dobanda pentru depozitele la termen promotionale in euro si a lasat neschimbata dobanda la lei.

In aceste conditii dobanda platita de banca la depozite bancare in euro a coborat sub pragul de 3 procente, pentru maturitati mai mici de 12 luni.

Pentru depozitele promotionale in euro pe 2, 4 si 7 luni, clientii bancii primesc o dobanda cuprinsa intre 2.1% si 2.9% in functie de suma disponibila si de scadenta depozitului.

Depozitul cu maturitate la 7 luni, ofera clientilor care decid sa il lichideze inainte de scadenta o dobanda de 1.55%, pentru perioada in care banii au fost pastrati in banca. Un avantaj al depozitelor promotionale este acela ca permite retragerea banilor din banca fara plata unui comision.

Depozitele la termen clasice in euro au dobanzi cuprinse intre 1.25% si 2.3%, tot in functie de suma disponibila si maturitatea depozitului.

Unicredit Tiriac Bank plateste dobanzi de peste 4 procente la economiile in euro, in cazul maturitatilor pe termen lung. Pentru o maturitate de 2 ani dobanda este de 4%, la 3 ani de 4.5%, in timp ce la scadenta de 7 ani dobanda urca pana la 5.5%, cea mai mare oferita de o banca locala pentru economiile in euro. Suma minima este de 1000 euro, iar pentru lichidarea inainte de scadenta banca plateste deponentului o parte din dobanda.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii