• Home
  • Economii
  • UniCredit Tiriac Bank a ajustat dobanda la depozitele in lei
UniCredit Tiriac Bank a ajustat dobanda la depozitele in lei
6 August 2012
Pentru unele scadente la depozitele in lei banca a redus rata dobanzi cu 0.15%, si cu 0.25% la conturile de economii in moneda nationala

Pentru scadentele mai mici de un an dobanda platita de banca este mai mica de 5.5%, acestea se situeaza intre 4% si 5.25%. Clientii care doresc sa obtina dobanzi la depozite in lei mai mari trebuie sa constitue depozite bancare pe o perioada de minim 2 ani, la dobanzi de 6 procente.

La contul de economii in lei dobanda a scazut cu un sfert de procent, acestea se situeaza acum intre 3.25% si 4%, in functie de sumele aflate in contul de economii. Pentru a beneficia de dobanda de 4%, clientii trebuie sa detina un minim de 100.000 lei in contul de economii.

Economiile in euro sunt renumerate de catre UniCredit Tiriac Bank cu dobanzi situate intre 1.25% si 5.5%. Pentru scadentele mai mici de un an de zile dobanda ajunge la maxim 3.15%, in timp ce la depozitul la termen pe 7 ani dobanda ajunge la 5.5%.

Banca se incadreaza in grupul bancilor mari care platesc dobanzi pentru economiile in lei de sub 6 procente, insa la economiile in euro dobanda de 5.5% este cea mai mare din piata, chiar daca pentru o scadenta foarte ridicata.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii