• Home
  • Economii
  • UniCredit ofera clientilor depozite bancare pe o perioada maxima de 7 ani
UniCredit ofera clientilor depozite bancare pe o perioada maxima de 7 ani
5 Ianuarie 2012
In premiera pe piata bancara romaneasca, UniCredit ofera clientilor cea mai mare perioada de constituire a unui depozit bancar

Banca vinde clientilor depozite bancare pe 2, 3, 5 si 7 ani, in lei euro si dolari. Dobanda oferita la economiile in lei este de 7% pentru toate scadentele, in timp ce la euro aceasta poate ajunge la 6%, daca sunteti dispusi sa plasati banii pe 7 ani. La dolari rata maxima a dobanzii este de 5% pentru aceeasi scadenta.

Pentru constituirea acestor depozite, suma minima este de 1000 lei, euro sau dolari, iar dobanda este fixa pe intreaga perioada de constituire a depozitului.

In cazul lichidarii inainte de scadenta a depozitului, clientul primeste o dobanda, diferentiata in functie de data la care se efectueaza operatiunea. Astfel, la depozitul pe 7 ani, lichidarea in ultimul an, aduce clientului o dobanda de 6.75% la lei, 5.5% la euro si 4.5% la dolari.

La depozitele standard ale bancii cu perioade mai mici de 1 an de zile, dobanda maxima acordata la euro, este de 3.1%, iar la economiile in lei ajunge la 6.3%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii