• Home
  • Economii
  • Unicredit lanseaza Maxi Depo - depozit cu randament in functie de evolutie cursului valutar
Unicredit lanseaza Maxi Depo - depozit cu randament in functie de evolutie cursului valutar
29 Iunie 2011
UniCredit Tiriac Bank a lansat un nou depozit, Maxi Depo, a carui performanta este strict legata de evolutia cursului de schimb.

Depozitul este adresat atat pesoanelor fizice cat si juridice, si ofera posibilitatea acestora de a obtine un randament superior celui unui depozit obisnuit, suma investita fiind garantata la maturitatea depozitului.

Momentan este activ doar depozitul pentru o perioada de 6 luni, subscrierea se realizeaza saptamanal, iar suma minima de constituire a depozitului este de 3000 de lei.

Dobanda maxima a depozitului este in prezent de 11% pe an , iar intervalul in care cursul de schimb trebuie sa fluctueze pentru ca depozitul de fie remunerat la acest nivel este stabilit in functie de cursul BNR la data plasamentului, din care se scade 2,8% pentru limita inferioară, respectiv se adaugă 3,46% pentru limita superioară. Daca cursul de schimb depaseste aceste intervale, clientul primeste o dobanda de 0.1%, pentru toata perioada de constituire a depozitului.

Pentru un depozit constituit la un curs BNR de 4.2, intervalul de variatie pentru a primi dobanda maxima este de 4,082 - 4,345 lei/euro.

Suma totala care trebuie acumulata de banca pentru a oferi produsul este de 2 milioane lei. In cazul in care in perioada de subscriere nu se colecteaza suma necesara, depozitul nu se constituie iar banii raman in contul curent al clientului.

Mai multe informatii / Legaturi utile:


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii