• Home
  • Economii
  • Tranzactiile prin internet banking sunt mai usor de realizat
Tranzactiile prin internet banking sunt mai usor de realizat
24 Septembrie 2013
BCR a lansat aplicatia eTokenBCR, care poate fi instalata de catre clienti pe propriul smartphone cu sistemul de operare preferat (iOS sau Android), pentru autentificarea si semnarea tranzactiilor prin platforma Click 24 Banking.

Aplicatia ofera un nivel ridicat de securitate pentru tranzactiile efectuate prin internet banking, si in plus elimina folosirea dispozitivului tip token. Similar dispozitivului fizic de securitate, aplicatia eTokenBCR generaza atat coduri pentru autentificare, cat si coduri de semnare a tranzactiilor in aplicatia de internet banking, Click 24 Banking BCR.

Din punct de vedere al securitatii, codurile unice pentru semnare generate pe baza unor informatii din IBAN-ul beneficiarului si pe baza sumei, sunt cele mai sigure si singurele care protejeaza clientii chiar si de cele mai complexe tipuri de amenintari.

"eTokenBCR este o aplicatie care combina confortul cu familiaritatea folosirii propriului smartphone si simplifica viata clientilor BCR fiind un add-on la telefonul pe care deja il poarta cu ei oriunde, eliminand necesitatea si grija detinerii a inca unui dispozitiv fizic. In plus, aplicatia eTokenBCR nu necesita acces la internet in utilizare, ulterior instalarii si activarii", a declarat Bogdan Marin, Director executiv Directia Managementul Canalelor Retail, BCR.

Clienţii Click 24 Banking BCR existenti pot inlocui gratuit dispozitivul token cu noua aplicatie eTokenBCR. Pentru acest lucru ei trebuie sa mearga in orice unitate BCR pentru activarea eTokenBCR si predarea vechiului token. Aplicatia poate fi activata pe un singur telefon.

Aplicaţia eTokenBCR poarta sigla 24banking in Google Play si AppStore si poate fi descarcata gratuit.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii