• Home
  • Economii
  • TBI Bank ofera o dobanda promotionala de 7.3% pe an, la depozitele in lei
TBI Bank ofera o dobanda promotionala de 7.3% pe an, la depozitele in lei
29 Aprilie 2013
Cea mai noua banca din Romania, a lansat un nou depozit la termen in lei, cu dobanda promotionala de 7.3% pe an.

Oferta promotionala este disponibila pentru depozitele la termen nou deschise in perioada 26 aprilie - 25 iunie 2013. Produsul de economisire poarta denumirea de "depozitul Estival", perioada de constituire este de 12 luni, iar dobanda este fixa, de 7.3% pe an.

Prin aceasta oferta, TBI Bank ofera clientilor cea mai mare dobanda din piata, pentru economiile in moneda nationala. Bancile locale au redus in ultimii ani dobanzile la depozite in lei, acestea nu mai trec acum de 7 procente, media fiind situata sub valoarea de 6 procente.

Banca ofera clientilor depozite la termen cu plata dobanzii la scadenta sau lunar, cu dobanzi la lei situate intre 5.5% si 6.5%, iar la euro, intre 3% si 4.15%.

Prin intermediul depozitului Privilegiu, clientii primesc dobanda la constituirea depozitului. Depozitul este disponibil in lei sau in euro, la dobanzi cuprinse intre 4.95% si 5.85%, pentru economiile in lei, si intre 2.75% si 3.75% pentru cele in euro, in functie de scadenta depozitului.

TBI Bank ofera clientilor posibilitatea de a retrage economiile plasate in depozite, fara alte comisioane, la scadenta acestora.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii