• Home
  • Economii
  • TBI Bank intra pe piata cu dobanzi de peste 7 procente la depozitele in lei
TBI Bank intra pe piata cu dobanzi de peste 7 procente la depozitele in lei
26 Martie 2013
TBI Bank este ultima banca intrata pe piata locala, iar in prezent isi desfasoara activitatea prin intermediul a 3 agentii bancare, toate situate in Bucuresti.

TBI Bank opereaza pe piata locala ca si sucursata a bancii din Bulgaria, TBI Bank EAD Sofia. Banca face parte din grupul financiar TBI Financial Services, care mai detine pe piata locala firmele TBI Leasing si TBI Credit.

Banca are deschise trei agentii bancare in Bucuresti: Agentia Dorobanti - situata pe strada Putul lui Zamfir la nr. 8-12 in sectorul 1, Agentia Decebal - situata pe B-dul Decebal la numarul 13 in sectorul 3 si Agentia Iuliu Maniu, pe bulevardul Iuliu Maniu la numarul 55 sector 3.

Pentru clientii persoane fizice care doresc sa depuna economiile la TBI Bank, banca ofera depozitul Simplu, cu comisioane zero la constituirea depozitului, dar si pentru retragerea sumelor la scadenta. Dobanzile la lei sunt situate intre 7% si 7.5%, in functie de maturitatea depozitului, dobanda de 7.5% este disponibila pentru depozitele la termen de 6 si 12 luni.

In cazul economiilor in euro, TBI Bank ofera dobanzi cuprinse intre 4.25% si 5.5%. Dobanda de 5.5% este accesibila doar clientilor dispusi sa plaseze economiile pe un termen de un an.

Prin aceste dobanzi, TBI Bank ofera deponentilor cele mai bune dobanzi din piata atat pentru economiile in lei dar si pentru cele in euro.

Pentru IMM - uri, TBI Bank vine cu dobanzi care pleaca de la 6.15% la lei si 3.4% la euro, prin intermediul depozitului PRIMM. Firmele au posibilitatea de a economisi pe termen de 1,3,6,9 sau 12 luni. Cea mai mare dobanda este oferita ca si in cazul populatiei pentru depozitul la termen de 12 luni, 7.25% la lei, respectiv 5% la euro.

La constituirea depozitului PRIMM, banca nu percepe costuri suplimentare, iar in cazul lichidarii inainte de scadenta, banca nu percepe taxa de penalizare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii