• Home
  • Economii
  • TBI Bank a lansat un nou depozit la termen in lei, cu dobanda de peste 7%
TBI Bank a lansat un nou depozit la termen in lei, cu dobanda de peste 7%
27 Mai 2013
Tbi Bank lanseaza un nou depozit la termen in lei, cu o dobanda promotionala peste media pietei, de 7.25 procente.

Cu o dobanda la depozite in lei de peste 7 procente, TBI Bank isi consolideaza pozitia de banca care ofera unele dintre cele mai ridicate randamente pentru economiile clientilor in lei. Dobanda pentru depozitul Forte este fixa si are valoarea de 7.25% pe an.

Noul depozit promotional vine la doar o luna de la lansarea unui alt depozit promotional in lei, cu dobanda de 7.3%. In acest caz, maturitatea depozitului este la 12 luni, in timp ce pentru noul depozit maturitatea este mai mica, de 7 luni.

Depozitul este valabil pana la data de 27 august 2013, si poate fi constituit in sucursalele bancii. Clientii pot opta sa primeasca lunar dobanda in contul curent, dobanda fiind acceasi ca si in cazul platii la scadenta.

Ca si in cazul celorlalte depozite din oferta bancii, clientii au posibilitatea sa retraga banii din depozit in numerar la scadenta, fara alte comisioane.

Dobanda la depozitele in lei se situeaza in medie intre 5 si 6 procente, TBI Bank fiind singura banca care mai plateste dobanzi mai mari de 7 procente la economiile in lei.

Clientii care au economii in euro primesc o dobanda situata intre 2.75% si 3.5%, in functie de maturitatea depozitului.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii