• Home
  • Economii
  • Taxele si impozitele pot fi platite si prin intermediul RIB
Taxele si impozitele pot fi platite si prin intermediul RIB
7 Noiembrie 2011
Banca a incheiat un parteneriat cu Ministerul Finantelor care permite clientilor bancii sa plateasca taxele si impozitele la ghiseu sau prin internet banking

Pentru a putea plati, clientul persoana fizica sau juridica trebuie sa cunoasca suma pe care o datoreaza la buget si tipul impozitului, aplicatia bancii completeaza automat datele de identificare si codul IBAN al institutiilor publice beneficiare.

Clientii bancii pot achita, atat impozitele si taxele proprii, cat şi cele ale oricarui alt contribuabil. Plata taxelor si impozitelor se realizeaza fara plata vreunui comision de catre client.

"Prin dezvoltarea acestui parteneriat, RIB sustine procesul de trecere de la cash catre metodele de plata electronice, exploatand avantajele determinate de noile tendinte in domeniul instrumentelor electronice de plata si dezvoltand servicii menite sa simplifice procesele de plata pentru clienti." - Catalin Zoican, Vicepresedinte Executiv RIB.

Romanian International Bank S.A. este o banca universala care activeaza pe piata din Romania din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 34 de unitati bancare, aflate in Bucuresti (15) si in tara (19), avand ca obiectiv permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor oferite.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara Conturi curente


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii