• Home
  • Economii
  • Studentii sunt asteptati la noua editie LEADERS Education
Studentii sunt asteptati la noua editie LEADERS Education
6 Noiembrie 2012
Noua editie LEADERS Education, programul de leadership pentru studenti, ajunge in aceasta toamna la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti.

Adresat studentilor care au puterea de a schimba lucrurile, LEADERS Education mizeaza pe educatia prin leadershipul de calitate oferita prin sustinerea si colaborarea dintre cei care sunt liderii societati actuale si cei care maine le vor lua locul. Plecand de la o structura ce imbina cursuri de leadership si sesiuni inspirationale cu lideri romani, LEADERS Education aduce in fata studentilor trainerii din cadrul Ascendis si oameni din mediul de afaceri care au reusit sa schimbe Romania.

Editia cu numarul 9 a programului se va desfasura in perioada 8 noiembrie - 6 decembrie 2012, in amfiteatrul Facultatii de Hidrotehnica, din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si se adreseaza tinerilor care isi doresc sa treaca la urmatorul nivel: cel al leadershipului. Pentru a-i ajuta sa depaseasca nivelul cunostiintelor acumulate in facultate, LEADERS Education a imbunatatit curricula si a adaugat jocuri interactive pentru tematica fiecarei sesiuni: Bazele leadershipului, Valori, Comunicare, Echipa si Time Management.

Un plus de valoare pe care programul LEADERS Education il ofera prin cursurile sale este dat de experienta de viata a liderilor si a oamenilor din business care au ales sa sustina aceasta editie. Printre liderii inspirationali care vor vorbi in fata studentilor se numara: Raed Arafat- fondator SMURD, Florin Furdui - Country Manager Portland Trust, Ilona Lixandru, Director Organizare si Resurse Umane Lafarge Romania, Iulian Chiculiță, PR and Social Media specialist F64 si Gabriela Nahoi, Director Operatiuni Betoane Lafarge Romania.

La programul de leadership pot participa studentii cu varste curpinse intre 18 si 25 de ani care simt nevoia sa iasa din barierele impuse de sistemul de invatamant si isi doresc sa ia contact cu lideri veritabili sunt invitati sa aplice la program pe site-ul www.leaderseducation.ro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii