• Home
  • Economii
  • Scaderile de dobanzi pentru depozitele in euro si dolari se inmultesc
Scaderile de dobanzi pentru depozitele in euro si dolari se inmultesc
9 Octombrie 2012
BCR a anuntat reducerea dobanzilor oferite clientilor care au economii in euro si dolari, cu 0.3% la euro si 0.2% la dolari.

Dobanda platita la depozite bancare in euro nu mai trece de 3 procente, acestea se situeaza intre 1.6% si 2.4%, in functie de scadenta si de suma disponibila. Cele mai mari dobanzi fiind disponibile clientilor care au sume importante si aleg scadentele cele mai lungi.

BCR deruleaza si doua oferte prin intemediul carora clientii pot obtine dobanzi mai mari la depozite. Astfel, cei care isi constitue depozite prin intermediul aplicatiei de internet banking sau prin telefon, beneficiaza de un plus la dobanda de 0.25%, fata de varianta standard, in timp ce clientii care isi vireaza salariul prin banca primesc un plus de 0.3% la dobanda.

Clientii care doresc scadente mai mari de un an pot apela la depozitul Maxiplus, care are o scadenta de 2 ani si o dobanda de 2.5%.

La dolari, dobanzile pleaca de la 1 procent si ajung pana la maxim 1.85%. Depozitele in dolari beneficiaza de aceleasi oferte pentru clientii care isi constitue depozitele prin internet/telefon sau isi vireaza salariul prin BCR. In acest caz, dobanda maxima ajunge la 2.15%, pentru cei care vireaza salariul prin banca, pe durata incasarii acestuia.

Pentru a efectua retrageri de numerar din depozite fara comision trebuie sa alegeti depozitele cu scadente de minim un an.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii