• Home
  • Economii
  • Scadere de 0.3% a dobanzii la depozite bancare in euro
Scadere de 0.3% a dobanzii la depozite bancare in euro
6 Martie 2013
Garanti Bank a redus dobanda platita la depozitele in euro cu 0.3%, pentru toate maturitatile oferite de banca.

Dobanda a coborat si mai mult sub pragul de 3 procente, Garanti ofera clientilor care doresc sa constitue un depozit in euro, dobanzi bancare de 2.4% la o luna si de 2.65% pentru maturitatile la 3, 6 si 12 luni. Suma minima pentru a constitui un depozit in euro este de 200 euro.

Clientii care aleg sa isi constitue singuri depozitele prin intermediul aplicatiei de internet banking oferita de Garanti Bank primesc o dobanda mai mare cu 0.15% fata de dobanda standard.

Pentru economiile clientilor in dolari dobanda a fost ajustata cu pana la 0.3%, si este situata intre 2.3% si 2.7%, in functie de suma maturitatea depozitului. Ca si in cazul depozitelor in euro, clientii care isi constitue depozitele prin internet banking primesc un bonus de 0.15% la dobanda. Suma minima este de 200 de dolari.

Depozitele in lei sunt renumerate cu o dobanda maxima de 5.7%, dar poate ajunge la 5.95% pentru depozitele in lei constituite online.

Dobanzile platite de Garanti Bank se situeaza sub media dobanzilor oferite de bancile locale, in conditiile in care la euro aceasta se situeaza inca peste 3 procente. Cea mai mare dobanda pentru economiile in euro ajunge in prezent la 4.95%.

Garanti Bank ofera clientilor posibilitatea de a retrage economiile in numerar in ziua scadentei depozitului fara comision.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii