• Home
  • Economii
  • Rata dobanzii la depozitele bancare de la Banca Transilvania a scazut sub 7%
Rata dobanzii la depozitele bancare de la Banca Transilvania a scazut sub 7%
20 Septembrie 2011
Dobanda platita de banca pentru depozite la termen si conturi de economii in lei a coborat cu pana la 0.45%, sub nivelul de 7%.

Nivelul maxim de dobanda platita de banca este acum de 6.75% pentru depozite la termen de 12 luni in lei, cu dobanda fixa si plata dobanzii la scadenta, de la nivelul anterior de 7%.

Cea mai mica dobanda este platita la economiile clientilor, care isi doresc scadente de 1 luna, valoarea dobanzii fiind de 5.75%.

Depozitele cu dobanda fixa si plata lunara a dobanzii, se situeaza intre 5.75% pentru 3 luni si 6.5% la scadentele de un an. Suma minima necesara la deschiderea unui depozit este de 100 lei, iar comisionul de retragere numerar este 0 la scadenta depozitului sau 0.4% in restul perioadei.

Banca a redus dobanda si la contul de economii in lei, acestea se situeaza intre 5% pentru economii situate sub 10.000 lei si 5.65% la valori de peste 500.000 lei.

Contul de economii destinat copiilor Kid Cont in lei are o rata a dobanzii mai mica cu 0.25%, respectiv 6.5%, iar suma minima are valoarea de 100 lei.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Top dobanzi depozite bancare la termen


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii