• Home
  • Economii
  • Raiffeisen Bank taie din dobanda la depozite in euro
Raiffeisen Bank taie din dobanda la depozite in euro
3 August 2012
Banca a redus cu pana la un sfert de procent dobanda platita la depozite bancare in euro, in timp ce la cele in lei dobanda a fost redusa doar pentru ofertele preferentiale

Dobanda platita de banca la depozite bancare in euro este situata acum intre 2.2% si 3.55%, in functie de suma disponibila si de perioada de constituire a depozitului. Cele mai mari dobanzi sunt disponibile pentru scadentele mai lungi si pentru clientii care dispun de economii mai mari de 30.000 euro.

Raiffeisen Bank ofera clientilor care isi vireaza salariul sau pensia intr-un cont curent deschis la banca, dobanzi preferentiale, care pot ajunge la 3.9% in cazul depozitelor constituite pe o perioada de 12 luni si pentru sume mai mari de 30.000 euro.

In cazul economiilor in moneda nationala, dobanzile pentru depozite la termen standard au ramas neschimbate, cea mai mare dobanda ajunge la 5.5%, pentru scadenta de 12 luni si economii mai mari de 55.000 lei.

In schimb, dobanda pentru clientii care isi incaseaza salariul sau pensia prin Raiffeisen Bank a scazut sub valoarea de 6 procente, pana la un maxim de 5.85%. De asemenea banca a retras din oferta depozitele preferentiale la 3 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii