• Home
  • Economii
  • Raiffeisen Bank scade dobanzile la lei cu pana la 0.25 procente
Raiffeisen Bank scade dobanzile la lei cu pana la 0.25 procente
13 Iunie 2012
Clientii bancii primesc dobanzi mai mari de 5 procente doar in cazul ofertelor pe o perioada mai mare de 6 luni si daca dispun de sume mai importante

In cazul unor depozite la termen clasice, dobanda pentru economiile in lei este situata intre 4.4% si 5.5%, in functie de suma disponibila si de perioada de constituire a depozitului. Pentru a beneficia de o dobanda de 5.5% clientii trebuie sa dispuna de minim 55.000 lei, iar perioada de constituire a depozitului trebuie sa fie de 12 luni.

Dobanzi bancare mai mari cu pana la jumatate de procent primesc clientii bancii care isi vireaza salariul sau pensia prin banca, la scadentele de 3, 6 si 12 luni. In acest caz rata dobanzi este situata intre 4.8% si 6%.

Dobanda platita de banca la economiile in euro si dolari nu a suferit modificari, dobanda maxima pentru un depozit in euro ajunge la 3.75%, iar la dolari aceasta este de 2.2%.

Pentru retragerile de numerar, banca taxeaza clientii cu un comision de 0.5% minim 5 lei sau 0.5% minim 3 euro la valuta, indiferent daca retragerea este efectuata la scadenta, inainte sau dupa aceasta.

La contul de economii in lei, dobanzile au fost coborate cu jumatate de procent, acestea nu mai trec de 4% si sunt situate intre 3.5% si 4%, in functie de suma aflata in contul de economii.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii