• Home
  • Economii
  • Raiffeisen Bank plateste dobanzi preferentiale si pentru depozite constituite online
Raiffeisen Bank plateste dobanzi preferentiale si pentru depozite constituite online
30 August 2012
Banca ofera aceleasi dobanzi preferentiale si pentru constituirea de depozite prin intermediul aplicatiei de internet banking.

Daca pana in prezent Raiffeisen Bank oferea dobanzi mai ridicate celor care isi incasau salariul sau pensia prin banca, doar la constituirea acestora in agentii, acum de aceeasi oferta beneficiaza si depozitele constituite online.

Astfel, clientii bancii care incaseaza salariul sau pensia prin intermediul unui cont curent deschis la Raiffeisen Bank, isi pot constitui singuri depozite bancare online la dobanzi preferentiale. Oferta de dobanzi preferentiale este disponibila pentru scadentele la 6 si 12 luni, iar dobanda este mai mare cu 0.35% fata de oferta standard a bancii, la economiile in lei si euro.

In cazul economiilor in lei, dobanda ajunge la maxim 5.85% pentru scadenta la 12 luni si sume mai mari de 55.000 lei, in timp ce la euro dobanda preferentiala este situata intre 3.2% si 3.9%, in functie de scadenta si valoarea depozitului.

Raiffeisen Bank comisioneaza retragerile de numerar, indiferent daca aceasta operatiune este efectuata la scadenta sau dupa.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii