• Home
  • Economii
  • Promotii la depozite bancare de la Credit Europe Bank
Promotii la depozite bancare de la Credit Europe Bank
6 Ianuarie 2012
Banca promite clientilor actuali sau celor noi, dobanzi mai mari la depozitele la termen in lei, euro sau dolari

Utilizatorii aplicatiei de internet banking Credit Europe Net, beneficiaza pana la finalul anului 2012, de un plus la dobanda standard, de 1 procent la depozitele in lei si de 0.5% la cele in valuta, la constituirea de depozite bancare online.

Pentru alinierea ofertei de dobanzi la economiile in valuta cu cele din piata, Credit Europe a majorat dobanda cu pana la 0.25%. La sumele in euro clientii primesc o dobanda standard de 3.25% sau de 3% la o luna, in timp ce la dolari rata dobanzii creste de la 1.75% la o luna pana la 2% la 12 luni.

Oferta destinata pensionarilor, prin care acestia beneficiaza de un bonus de dobanda de 0.5% la lei si de 0.25% la euro a fost extinsa si la clientii bancii care detin un card de credit CardAvantaj sau card de salariu CashAvantaj.

Banca plateste dobanzi mai mari si in saptamana onomasticii clientului, astfel in perioada 06-13 ianuarie 2012, clientii primesc cadou de Sfantul Ion un plus la dobanda de 1% la lei si de 0.5% la euro si dolari.

Pana la 20 ianuarie, la constituirea unui depozit la termen primiti un abonament pe 1 an de zile la una din revistele: Capital, Elle, National Geographic, Ce se intampla Doctore, Casa si Gradina sau Promotor. Suma minima necesara pentru a beneficia de abonament este de 250.000 lei la o luna, 80.000 lei la 3 luni sau 20.000 lei la 12 luni.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii