Programul bancilor de 1 Mai si Paste
30 Aprilie 2013
De 1 Mai si de Paste, in perioada 5-6 Mai 2013, majoritatea unitatilor bancare vor fi inchise. Doar unitatile bancare care sunt situate in centrele comerciale cu program in aceasta perioada, vor fi deschise.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in zilele de 1, 5 si 6 Mai 2013.

"BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din sapte inclusiv in perioada sarbatorilor legale", se arata in comunicatul bancii.

In aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri de credit sau debit, iar serviciul de Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24.

Clientii BCR vor putea utiliza in aceasta perioada serviciile alternative de tranzactionare, prin telefon sau internet.

La BRD, cu cea mai extinsa retea de unitati bancare, in zilele de 1, 5 si 6 mai 2013, agentiile bancii nu vor avea program de lucru cu clientii, cu exceptia unitatilor care functioneaza potrivit unui program special. Acestea sunt agentiile din magazine sau mall-uri, de pe aeroportul Henri Coanda, si agentiile din Bran, Poiana Brasov si Sinaia

Clientii bancii vor beneficia in aceasta perioada de serviciile oferite de oferite de contact center-ul BRD.

Raiffeisen Bank a anuntat ca in zilele de 1, 5 si 6 Mai agentiile bancii vor fi inchise, cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor.

Agentiile Raiffeisen Bank deschise in magazinele Selgros vor fi inchise duminica 5 Mai, iar pe 1 Mai vor fi deschise intre orele 09:00-19:00, pe 4 Mai intre orele 09:00-16:00, iar pe data de 6 Mai vor avea program cu publicul intre orele 09:00-18:00.

In cazul Bancii Transilvania, programul agentiilor bancii in perioada sarbatorilor de Paste si de 1 Mai va fi urmatorul: agentiile Banca Transilvania vor fi inchise in zilele de 1 Mai, 4 mai 5 si 6 Mai. Vor face exceptie de la acest program unitatile deschise in centrele comerciale din tara, care au program in aceste zile

Agentiile Garanti Bank, vor fi inchise pe 1 si 6 Mai, iar in restul zilelor vor avea program normal de lucru. Vor face exceptie agentiile Garanti Bank deschise in centrele comerciale Baneasa Shopping City, Sun Plaza si agentia de pe Lipsani.

In data de 1 si 6 Mai majoritatea agentiilor si sucursalelor bancare, apartinand bancilor din Romania vor fi inchise, cu exceptia celor care sunt situate in centre comerciale. In zilele de 2 si 3 Mai, bancile vor avea program normal de lucru cu publicul.

In perioada sarbatorilor de Paste si de 1 Mai, clientii vor putea utiliza bancomatele bancilor pentru efectuarea de retrageri sau plati.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii