• Home
  • Economii
  • ProCredit Bank reduce dobanda la depozitele in lei si euro
ProCredit Bank reduce dobanda la depozitele in lei si euro
7 Februarie 2013
Dobanda pentru economiile in moneda nationala a fost redusa cu pana la 0.2%, in timp ce la euro dobanzile sunt mai mici cu pana la 0.3%.

ProCredit Bank este o banca de talie mica, cu o retea restransa de sucursalele bancare, situate in principalele orase din tara. Chiar si dupa aceasta reducere de dobanda, banca ofera in continuare clientilor de a plasa economiile in depozite care sa ofere un castig peste rata inflatiei, in conditiile in care la unele depozite la termen, ProCredit Bank plateste dobanzi de peste 6 procente.

Rata dobanzii pentru depozitele in lei este situata intre 4.3% si 6.4%, in functie de maturitatea depozitului si de tipul acestuia. Clientii ProCredit Bank care sunt pensionari primesc un bonus de dobanda fata de varianta standard de 0.2%. Suma minima pentru constituirea unui depozit la termen clasic este de minim 500 lei.

Economiile in euro ale populatiei sunt renumerate cu dobanzi situate intre 2.4% si 4%, cea mai mare dobanda este disponibila clientilor care aleg sa economiseasca pe termen de 2 sau 3 ani.

La fel ca si in cazul depozitelor in lei, ProCredit Bank plateste dobanzi mai mari clientilor pensionari, acestia pot obtine dobanzi de pana la 4.2%. Suma minima ceruta de banca pentru a constitui un depozit la termen in euro este de 100 euro.

Dobanzile oferite de banca se situeaza peste media pietei, in conditiile in care la euro acestea se situeaza in jurul valrii de 3 procente, iar la lei acestea sunt situate sub 6 procente.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii