• Home
  • Economii
  • Planul de Economii BCR a strans 4000 de clienti
Planul de Economii BCR a strans 4000 de clienti
18 Aprilie 2013
La 4 luni de la lansarea produsului de economisire, 4000 de clienti au ales deja sa economiseasca prin intermediul Planului de Economisire.

BCR a lansat, la sfarsitul anului trecut "Planul de economii", care este solutia pentru clienţii care vor sa economiseasca regulat, pe o perioada determinata de timp, in scopul indeplinirii unor planuri financiare viitoare pentru ei sau pentru copii lor.

Produsul este este disponibil atat pentru adulti dar si pentru copii, suma minima depusa lunar este de 50 lei sau 40 lei in cazul copiilor, respectiv 10 euro. Suma medie economisita de clienti este de peste 320 lei lunar.

BCR acorda un bonus anual, la prelungirea planului de economii, daca se repecta graficul de alimentari in perioada urmatoare de desfasurare a planului.

Potrivit bancii, circa 30% dintre cei care au ales sa economiseasca cu Planul de economii au ales si noile Pachete de cont curent. Preturile pachetelor de cont curent sunt de 4.5 lei/luna pentru ClasiCont BCR, 8.5 lei/luna pentru ExtraCont BCR si 12.5 lei/luna pentru TotalCont BCR.

"Pachetele de cont curent oferite de BCR s-au dovedit atractive pentru clientii care doresc sa administreze rapid si eficient finantele personale. Peste 60% dintre cei care au achizitionat noile pachete de cont curent sunt clienti noi. Tot in acest sens, vom simplifica si uniformiza grila de comisioane pentru toti clienţii. Pachetul de cont curent ofera cel mai scazut cost total pentru operatiunile bancare care fac parte, inevitabil, din viata de zi cu zi a oricarui client: retrageri de numerar, plata facturilor sau transferuri bancare", a declarat Catalina Zincenco, Sef departament, Produse de Economisire si Investitii, BCR.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, si este banca numarul 1 in Romania dupa numarul de clienti si valoarea activelor detinute.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii