• Home
  • Economii
  • Piraeus Bank a redus dobanda pentru depozitele in euro si lei
Piraeus Bank a redus dobanda pentru depozitele in euro si lei
6 Martie 2013
In trend cu reducerile de dobanda operate de bancile locale de la inceputul anului, banca a redus o parte din dobanzile la depozite in euro si lei, in conditiile in care ofera unele dintre cele mai mari dobanzi din piata.

Cu toate acestea, dobanda la lei continua sa se situeze peste 6 procente, doar cateva banci mai ofera dobanzi la depozitele in lei mai mari de aceasta valoare. In functie de produsul ales de client din oferta bancii si de suma disponibila, dobanda este situata intre 5.65% si 6.6%.

Suma minima pentru a constitui un depozit in lei la Piraeus Bank pleaca de la 100 lei. La scadenta depozitelor puteti opta pentru retragerea in numerar fara comision sau prelungirea depozitului pe inca un termen.

Economiile in euro plasate in depozite la banca sunt renumerate cu o dobanda cuprinsa intre 2.65% si 4.35%, suma minima fiind de 500 sau 1000 euro. La fel ca in cazul depozitelor in lei, la scadenta aveti posibilitatea de a retrage economiile fara alt comision.

Banca a introdus si un depozit la termen pentru clientii care doresc sa sprijine biosfera Deltei Dunarii sau sunt preocupati de ecosistem in general.

Cu Depozitul Binevoitor clientii bancii au posibilitatea, sa economiseasca si sa se implice in actiunile caritabile initiate de organizatiile non-guvernamentaleaflate care sunt in relatie de colaborare cu Piraeus Bank.

Prin intermediul acestui depozit la termen, 10% din dobanda neta a depozitului ajunge automat in unul dintre conturile urmatoarelor ONG-uri: Greenpeace, Fundatia Noi Orizonturi, Salvati Copiii, Salvati Dunarea si Delta, World Vision Romania.

Suma minima este de 1000 lei, iar termenul poate fi de 1, 3, 6 sau 12 luni. La acest depozit clientii primesc o dobanda cu 0.25% mai mare decat la depozitele standard oferite de banca.

In functie de optiunea clientului, dobanda poate fi capitalizata sau platita la scadenta, iar depozitul poate fi prelungit automat, pe aceeasi perioada pe care a fost constituit initial.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii