• Home
  • Economii
  • Piraeus Bank a redus dobanda la unele depozite
Piraeus Bank a redus dobanda la unele depozite
17 Ianuarie 2013
Banca cu capital grecesc, plateste mai putin clientilor pentru economiile in lei sau in euro, dobanda pentru depozite in lei nu mai trece de 7 procente.

In continuare insa, Piraeus Bank continua sa ofere clientilor unele dintre cele mai mari dobanzi din piata, atat pentru economiile persoanelor fizice in lei, dar si pentru cele in euro.

Dobanda pentru depozite la termen in lei se situeaza intre 5.95% si 6.75%, in functie de maturitate si de produsul ales de client. Suma minima pentru constituirea unui depozit pleaca de la 1000 lei.

In cazul economiilor populatiei in euro, banca ofera o dobanda maxima de 4.75%, prin intermediul depozitului Star pentru clientii care au calitatea de pensionari sau studenti, oferta standard are o dobanda de 4.6%. Suma minima pleaca de la 250 euro.

Atat pentru depozitele in lei cat si pentru cele in valuta, Piraeus Bank ofera la scadenta retragerea economiilor in numerar fara alte costuri suplimentare.

Cu dobanzi care trec de 6 procente la lei si de 4 procente la euro, banca incearca sa pastreze depozitele clientilor, in conditiile in care majoritatea bancilor mari locale ofera dobanzi cu peste 1 procent mai mici, iar clientii raman sceptici cu privire la bancile cu capital grecesc.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii