• Home
  • Economii
  • Pensionarii pot alege sa isi incaseze pensia si prin Banca Romaneasca
Pensionarii pot alege sa isi incaseze pensia si prin Banca Romaneasca
19 Octombrie 2012
Banca a semnat conventia cu Casa Nationala de Pensii Publice prin care ofera pensionarilor posibilitatea de a incasa pensiile si indemnizatiile pe card.

Prin intermediul acestei conventii, pensionarii pot sa isi incaseze pensiile din sistemul public de pensii din Romania sau alte indemnizatii prevazute de legi speciale in contul curent deschis la Banca Romaneasca.

Cu aceasta ocazie, banca a anuntat lansarea unui pachet de produse si servicii destinate exclusiv pensionarilor care aleg sa isi incaseze pensia pe card. Prin intermediul pachetului "Pensia Activa", pensionarii primesc un card de debit Visa Electron cu comisioane zero, retrageri gratuite de numerar de la ATM-urile bancii, si extras de cont la un cost de 1 RON pe luna.

In cazul retragerilor efectuate la ghiseul bancii, comisionul este mai mic de 10 ori fata de cel standard, de 0.05% din suma retrasa.

Platile efectuate prin intermediul cardului de debit in magazinele partenere aduce pensionarilor reduceri de pana la 35% din valoarea achizitiei.

In plus, pensionarii primesc dobanzi mai mari la depozite bancare deschise la Banca Romaneasca, in timp ce sumele pastrate in contul curent sunt renumerate cu o dobanda de 1.5%, de 5 ori mai mare decat cea standard.

Confruntate cu reducerea veniturilor din credite, bancile isi diversifica portofoliile prin adaugarea de noi produse, iar atragerea pensionarilor a devenit importanta pentru toate bancile datorita economiilor de care dispun acestia.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii