• Home
  • Economii
  • Pensionarii isi pot incasa pensia si prin Millennium Bank
Pensionarii isi pot incasa pensia si prin Millennium Bank
12 Martie 2013
Millennium Bank se alatura celorlalte institutii financiare care ofera pensionarilor posibilitatea de a incasa pensia prin intermediul bancii.

Pensionarii isi pot incasa acum pensia lunara intr-un cont curent in lei deschis la Millennium Bank, fara nici un cost. Contul de pensie lansat de banca ofera acces gratuit la fonduri atat prin intermediul cardului de debit Visa Electron, cat si prin serviciile Internet Banking si Call Center. Banca nu solicita o suma minima pentru deschiderea contului.

Pensionarii beneficiaza de zero comision de administrare lunara la contul de pensie, zero comision pentru emiterea si administrarea cardului de debit in primul an, retrageri gratuite de la bancomatele Millennium Bank si zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking si Call Center. Interogarile de sold la bancomatele Millennium Bank sunt de asemenea gratuite.

Clientii bancii care isi vireaza pensia prin Miilennium Bank primesc reduceri de pana la 30% cand folosesc cardul atasat contului pentru a plati bunuri si servicii la comerciantii parteneri ai bancii, prin intermediul programului Discount.

Millennium Bank nu percepe comision pentru platile efectuate prin Internet Banking in valoare de pana la 200 de lei (se percepe numai comisionul TransFond).

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor, printr-o gamă larga de produse.

Persoanele fizice pot accesa prin Miilennium Bank credite pentru nevoi personale, imprumuturi ipotecare, carduri de credit sau pot depune economiile in depozite bancare sau conturi de economii.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii