Dobanzi depozite bancare

Dobanzi depozite bancare

Compara oferta completa de dobanzi pentru depozite bancare si alege cel mai bun depozit cu cea mai mare dobanda pentru banii tai.

Conturi de economii

Conturi de economii

Ai un plan de economii pentru tine sau copilul tau? Asigura-te de eficienta acestuia comparand oferta completa de dobanzi.

Certificate de depozit

Certificate de depozit

Compara dobanzile la certificatele de depozit - o alternativa pentru plasarea economiilor dumneavoastra.

Conturi curente

Conturi curente

Cauti un cont curent cu dobanda avantajoasa sau vrei sa stii care ofera cele mai multe beneficii pentru tine? Compara aici ofertele bancilor din Romania.

Fonduri mutuale

Fonduri mutuale

Compara ofertele de investitii intr-un fond mutual numai pe moneycenter.ro

Categorie : Economii 6 Martie 2013
In trend cu reducerile de dobanda operate de bancile locale de la inceputul anului, banca a redus o parte din dobanzile la depozite in euro si lei, in conditiile in care ofera unele dintre cele mai mari dobanzi din piata.
Categorie : Economii 6 Martie 2013
Garanti Bank a redus dobanda platita la depozitele in euro cu 0.3%, pentru toate maturitatile oferite de banca.
Categorie : Economii 5 Martie 2013
Banca plateste o dobanda promotionala de 6.7%, pentru depozitele in lei constituite de catre clienti din fonduri noi.
Categorie : Economii 5 Martie 2013
Banca cu capital grecesc, care a oferit in ultimii ani cele mai mari dobanzi la depozite, a decis sa reduca dobanda platita la depozitele in lei, in ton cu evolutia pietei.
Categorie : Economii 4 Martie 2013
Banca era singura care mai oferea dobanzi la depozitele in euro mai mari de 5 procente, acestea coborand dupa aceasta ajustare sub acest prag.
Categorie : Economii 4 Martie 2013
Raiffeisen Bank plateste clientilor dobanzi mai mici cu pana la 0.2% pentru depozitele la termen in euro, dobanda nu mai trece de 3 procente pentru maturitatile de pana la un an.
Categorie : Economii 4 Martie 2013
Banca a lansat pentru luna martie 2013 o promotie prin care doreste sa atraga economiile popuatiei in lei cu o dobanda de peste 6 procente.
Categorie : Economii 1 Martie 2013
Cea mai importanta banca cu capital de stat a decis reducerea dobanzilor platite la depozitele in lei cu pana la 0.5%, in timp ce la euro reducerea este de 0.15%.
Categorie : Economii 28 Februarie 2013
Cea mai mare banca din Romania a inregistrat aceasta pierdere datorita costului cu provizioanele care sau ridicat la valoarea de 3600 milioane lei.
Categorie : Economii 27 Februarie 2013
La finalul anului 2012, bancile prezente pe piata locala aveau active cumulate de 365.9 miliarde lei, in crestere cu 12 miliarde lei fata de finalul anului 2011.