Dobanzi depozite bancare

Dobanzi depozite bancare

Compara oferta completa de dobanzi pentru depozite bancare si alege cel mai bun depozit cu cea mai mare dobanda pentru banii tai.

Conturi de economii

Conturi de economii

Ai un plan de economii pentru tine sau copilul tau? Asigura-te de eficienta acestuia comparand oferta completa de dobanzi.

Certificate de depozit

Certificate de depozit

Compara dobanzile la certificatele de depozit - o alternativa pentru plasarea economiilor dumneavoastra.

Conturi curente

Conturi curente

Cauti un cont curent cu dobanda avantajoasa sau vrei sa stii care ofera cele mai multe beneficii pentru tine? Compara aici ofertele bancilor din Romania.

Fonduri mutuale

Fonduri mutuale

Compara ofertele de investitii intr-un fond mutual numai pe moneycenter.ro

Categorie : Economii 26 Martie 2013
TBI Bank este ultima banca intrata pe piata locala, iar in prezent isi desfasoara activitatea prin intermediul a 3 agentii bancare, toate situate in Bucuresti.
Categorie : Economii 25 Martie 2013
Cea mai mare banca locala a depasit pragul de un sfert de milion de clienti care isi incaseaza pensia lunar prin intermediul unui cont curent deschis la BCR.
Categorie : Economii 24 Martie 2013
Cine nu isi doreste o dobanda mai mare la depozite pentru banii economisiti? Majoritatea bancilor locale ofera deponentilor solutii pentru a primi o dobanda mai mare decat cea standard.
Categorie : Economii 21 Martie 2013
Citibank Romania a semnat un acord prin care isi vinde portofoliul de clienti persoane fizice catre Raiffeisen Bank. Finalizarea tranzactiei asteapta acum aprobarea de la Consiliul Concurentei.
Categorie : Economii 20 Martie 2013
Recentele turbulente din piata financiara care isi au originea in decizia de acum cateva zile prin care depozitele bancare de la bancile din Cipru vor fi taxate cu pana la 10%, aduc in prim plan siguranta oferita de cele mai sigure instrumente de economisire din piata, depozitele bancare.
Categorie : Economii 20 Martie 2013
In prezent unul din sapte romani are peste 65 de ani, raport care se asteapta sa ajunga la unul din trei, in urmatorii 50 de ani.
Categorie : Economii 19 Martie 2013
Retargerile de numerar de la bancomat si de la ghiseul bancii sunt mai scumpe, iar comisionul de administrare pentru contul curent a fost majorat cu 29%.
Categorie : Economii 18 Martie 2013
BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat peste 1.300.000 operatiuni prin serviciul Contact Center, pe telefon sau email in cursul anului 2012.
Categorie : Economii 14 Martie 2013
In ultimii 4 ani nivelul taxelor si impozitelor pe veniturile pe salarii nu au suferit modificari importante, in schimb firmele au mai putine raportari de efectuat.
Categorie : Economii 12 Martie 2013
In luna februarie preturile au inregistrat o crestere de 0.34%, fata de luna ianuarie, in scadere cu un procent fata de inflatia inregistrata in prima luna din 2013.