Dobanzi depozite bancare

Dobanzi depozite bancare

Compara oferta completa de dobanzi pentru depozite bancare si alege cel mai bun depozit cu cea mai mare dobanda pentru banii tai.

Conturi de economii

Conturi de economii

Ai un plan de economii pentru tine sau copilul tau? Asigura-te de eficienta acestuia comparand oferta completa de dobanzi.

Certificate de depozit

Certificate de depozit

Compara dobanzile la certificatele de depozit - o alternativa pentru plasarea economiilor dumneavoastra.

Conturi curente

Conturi curente

Cauti un cont curent cu dobanda avantajoasa sau vrei sa stii care ofera cele mai multe beneficii pentru tine? Compara aici ofertele bancilor din Romania.

Fonduri mutuale

Fonduri mutuale

Compara ofertele de investitii intr-un fond mutual numai pe moneycenter.ro

Categorie : Economii 4 Aprilie 2013
Dupa nici doua saptamani de la lansarea bancii pe piata locala, cu oferte de dobanzi de peste 7% la lei si 5% la euro, TBI Bank revine si coboara dobanda la depozite.
Categorie : Economii 3 Aprilie 2013
Piraeus Bank, una dintre bancile cele mai agresive pe partea de dobanzi oferite la depozite mai are doar cateva depozite cu dobanzi mai mari de 4%.
Categorie : Economii 3 Aprilie 2013
Atat BCR dar si BRD, cele mai importante banci locale, au coborat dobanzile la depozitele in lei, de la inceputul acestui an sub 5 procente.
Categorie : Economii 3 Aprilie 2013
Dobanda la depozitele in lei a fost redusa de banca cu pana la jumatate de procent, aceasta nu mai trece acum de 6 procente.
Categorie : Economii 2 Aprilie 2013
De la inceputul anului majoritatea bancilor prezente pe piata locala au ajustat in jos nivelul dobanzilor platite la depozitele in lei, euro sau dolari.
Categorie : Economii 2 Aprilie 2013
Banca a redus cu pana la 0.3% dobanda platita la depozitele bancare in lei si euro. La depozitele in lei, dobanda mai trece de 5 procente doar pentru scadentele lungi.
Categorie : Economii 2 Aprilie 2013
Banca promite clientilor care aduc sume noi in banca un depozit la termen cu dobanda de 6.5% si pana la 300 lei bonus pentru produsele suplimentare achizitionate de la Millennium Bank.
Categorie : Economii 1 Aprilie 2013
Bank of Cyprus Romania, este sucursala din Romania a bancii cipriote cu acelasi nume. Banca locala si-a suspendat activitatea timp de o saptamana pana la finalizarea preluarii acesteia.
Categorie : Economii 31 Martie 2013
Nici una din bancile care se afla in Romania nu se regaseste in topul celor mai sigure 50 de banci din lume pe 2013, sau in cel al primelor 10 banci din Europa Centrala si de Est.
Categorie : Economii 27 Martie 2013
In luna februarie, soldul de depozite bancare apartinand populatiei a continuat sa creasca, insa soldul total a fost tras in jos de scaderea inregistrata in contul firmelor.