Dobanzi depozite bancare

Dobanzi depozite bancare

Compara oferta completa de dobanzi pentru depozite bancare si alege cel mai bun depozit cu cea mai mare dobanda pentru banii tai.

Conturi de economii

Conturi de economii

Ai un plan de economii pentru tine sau copilul tau? Asigura-te de eficienta acestuia comparand oferta completa de dobanzi.

Certificate de depozit

Certificate de depozit

Compara dobanzile la certificatele de depozit - o alternativa pentru plasarea economiilor dumneavoastra.

Conturi curente

Conturi curente

Cauti un cont curent cu dobanda avantajoasa sau vrei sa stii care ofera cele mai multe beneficii pentru tine? Compara aici ofertele bancilor din Romania.

Fonduri mutuale

Fonduri mutuale

Compara ofertele de investitii intr-un fond mutual numai pe moneycenter.ro

Categorie : Economii 18 Aprilie 2013
Criza datoriilor din Europa este departe de a se fi incheiat, iar rezolvarea acestora ar putea sa necesite un timp mai indelungat.
Categorie : Economii 16 Aprilie 2013
Bancpost a lansat un produs de economisire dedicat parintilor cu copii cu varsta de pana la 15 ani care combina protectia data de asigurarea de viata cu componenta de economisire si flexibilitatea contului de economii.
Categorie : Economii 16 Aprilie 2013
In ultimele zile aurul a pierdut peste 10 procente, si a coborat pentru prima data dupa mai multi ani sub pragul de 1400 dolari pe uncie.
Categorie : Economii 12 Aprilie 2013
In ultima perioada se tot vorbeste de cine garanteaza depozitele romanilor din banci, daca este Fondul de Garantare din Romania sau institutii similare din tara de origine a bancii.
Categorie : Economii 9 Aprilie 2013
Deficitul comercial din luna februarie a inregistrat cea mai redusa valoare din ultimii ani, fiind de doar 208 milioane euro, cu peste 300 milioane mai redus fata de cel inregistrat in luna februarie din 2012.
Categorie : Economii 9 Aprilie 2013
Banca a anuntat ca activitatea sucursalei din Romania ramane suspendata pentru inca doua saptamani, pana la incheierea unui acord de vanzare a bancii din Romania.
Categorie : Economii 8 Aprilie 2013
Banca plateste mai putin cu jumatate de procent la depozitele Quattro si Bine Crescut, prin care ofera si cele mai bune randamente pentru economiile clientilor.
Categorie : Economii 8 Aprilie 2013
Evenimentele recente cu privire la bancile din Cipru, au facut ca romanii care au economii in banci, sa fie putin ingrijorati cu privire la siguranta acestora.
Categorie : Economii 5 Aprilie 2013
Rezultatele financiare ale Credit Agricole Bank Romania pentru anul 2012 arata procesul continu de imbunatatire a rezultatelor si implementarea cu succes a strategiei bancii in 2012.
Categorie : Economii 5 Aprilie 2013
Intesa Sanpaolo, filiala locala a celei mai puternice bani din Italia a redus dobanda platita clientilor pentru depozitele la termen constituite de clienti pe o perioada mai mare.