Dobanzi depozite bancare

Dobanzi depozite bancare

Compara oferta completa de dobanzi pentru depozite bancare si alege cel mai bun depozit cu cea mai mare dobanda pentru banii tai.

Conturi de economii

Conturi de economii

Ai un plan de economii pentru tine sau copilul tau? Asigura-te de eficienta acestuia comparand oferta completa de dobanzi.

Certificate de depozit

Certificate de depozit

Compara dobanzile la certificatele de depozit - o alternativa pentru plasarea economiilor dumneavoastra.

Conturi curente

Conturi curente

Cauti un cont curent cu dobanda avantajoasa sau vrei sa stii care ofera cele mai multe beneficii pentru tine? Compara aici ofertele bancilor din Romania.

Fonduri mutuale

Fonduri mutuale

Compara ofertele de investitii intr-un fond mutual numai pe moneycenter.ro

Categorie : Economii 7 Mai 2013
Bank Leumi Romania a inaugurat in aprilie o noua sucursala in Bucuresti, la parterul cladirii de birouri Cotroceni Afi Park 1.
Categorie : Economii 7 Mai 2013
Noua bancnota de 5 euro este prima din noua serie denumita Europa, si a intrat in circulatie la inceputul lunii mai in tarile din zona euro.
Categorie : Economii 30 Aprilie 2013
De 1 Mai si de Paste, in perioada 5-6 Mai 2013, majoritatea unitatilor bancare vor fi inchise. Doar unitatile bancare care sunt situate in centrele comerciale cu program in aceasta perioada, vor fi deschise.
Categorie : Economii 29 Aprilie 2013
Cea mai noua banca din Romania, a lansat un nou depozit la termen in lei, cu dobanda promotionala de 7.3% pe an.
Categorie : Economii 29 Aprilie 2013
Dupa ce in 2012 a inregistrat o pierdere record, banca incearca in acest an sa revina pe profit, rezultatul din primul trimestru consemneaza o reducere cu 96% a pierderilor, fata de trimestrul I din 2012.
Categorie : Economii 26 Aprilie 2013
Majoritatea angajatilor romani primesc salarii brute mai mici de 1500 lei pe luna, iar aproape 70% dintre angajati au un salariu brut lunar de sub 2000 lei.
Categorie : Economii 25 Aprilie 2013
Activele si pasivele de la sucursala Bank of Cyprus din Roamnia au fost transferate catre Marfin Bank Romania SA, banca romaneasca cu capital strain, supusa reglementarii si supravegherii exercitate de catre Banca Nationala a Romaniei, potrivit unui decret al Bancii Centrale din Cipru.
Categorie : Economii 25 Aprilie 2013
Cu un avans de 2.7% in ultima luna, depozitele bancare au trecut pragul de 200 miliarde lei, sustinute de economiile populatiei in lei si de cele in valuta ale companiilor.
Categorie : Economii 18 Aprilie 2013
La 4 luni de la lansarea produsului de economisire, 4000 de clienti au ales deja sa economiseasca prin intermediul Planului de Economisire.
Categorie : Economii 18 Aprilie 2013
Piraeus Bank a vandut banca ATE Bank Romania catre Dorin Umbrarescu, pentru suma de 10.3 milioane de euro.