Dobanzi depozite bancare

Dobanzi depozite bancare

Compara oferta completa de dobanzi pentru depozite bancare si alege cel mai bun depozit cu cea mai mare dobanda pentru banii tai.

Conturi de economii

Conturi de economii

Ai un plan de economii pentru tine sau copilul tau? Asigura-te de eficienta acestuia comparand oferta completa de dobanzi.

Certificate de depozit

Certificate de depozit

Compara dobanzile la certificatele de depozit - o alternativa pentru plasarea economiilor dumneavoastra.

Conturi curente

Conturi curente

Cauti un cont curent cu dobanda avantajoasa sau vrei sa stii care ofera cele mai multe beneficii pentru tine? Compara aici ofertele bancilor din Romania.

Fonduri mutuale

Fonduri mutuale

Compara ofertele de investitii intr-un fond mutual numai pe moneycenter.ro

Categorie : Economii 21 Mai 2013
Clientii Millennium Bank pot economisi alocatia lunara a copiilor in contul de economii in lei, care ofera o dobanda anuala de 5%.
Categorie : Economii 16 Mai 2013
Cea mai importanta banca cu sediul central in afara capitalei, a taiat din dobanda platita persoanelor fizice la economiile in lei, euro sau dolari.
Categorie : Economii 16 Mai 2013
Banca cu capital austriac a redus usor dobanda platita populatiei la depozite, insa continua sa ofere dobanzi atractive de peste 6 procente la lei.
Categorie : Economii 16 Mai 2013
Dobanda platita de banca pentru sumele depuse in contul de economii in lei este mai mica cu 0.5%, iar pentru contul de economii in euro cu 0.25%.
Categorie : Economii 14 Mai 2013
Banca cu capital grecesc, a ajustat oferta de dobanzi platite la depozite, in scadere, cu pana la 1 procent, pentru economiile clientilor in lei, euro sau dolari.
Categorie : Economii 14 Mai 2013
Banca a redus dobanda la depozitele in euro pentru persoane fizice cu pana la un sfert de procent, aceasta pleaca de la un minim de 1.6 procente.
Categorie : Economii 9 Mai 2013
Indicii Robor continua sa stabileasca noi minime istorice, coborand pentru prima data sub pragul de 4 procente, cu influenta asupra ratelor la creditele in lei.
Categorie : Economii 9 Mai 2013
Chiar daca fata de perioada similara din 2012, atat provizioanele cat si creditele neperformante au crescut, bancherii au reusit sa obtina profituri mai mari.
Categorie : Economii 7 Mai 2013
LEADERS Education editia a 10-a este adresata studentilor care isi doresc sa cunoasca leadershipul prin experienta proprie, dar si prin puterea exemplului unor lideri care s-au remarcat la nivel national si international.
Categorie : Economii 7 Mai 2013
UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing vor cumpara portofoliului de retail al britanicilor de la RBS Bank Romania.