• Home
  • Economii
  • Orange faciliteaza transferul de bani prin MoneyGram
Orange faciliteaza transferul de bani prin MoneyGram
12 Noiembrie 2012
Operatorul de telefonie mobila Orange a intrat pe piata de transferuri internetionale de bani, in colaborare cu MoneyGram.

Serviciul de transfer al banilor prin MoneyGram este disponibil acum si prin reteaua nationala de magazine Orange Shop. Clientii operatorului de telefonie mobila pot efectua trimiteri de bani in strainatate sau incasari prin MoneyGram, atat in lei dar si in euro.

Efectuarea de operatiuni nu implica detinerea unui cont curent bancar sau a unui card, serviciul fiind disponibil si pentru cei care nu sunt clienti Orange.

In momentul de fata exista un numar de 284.000 de locatii in lume care proceseaza tranzactii prin MoneyGram, orice trimitere din Romania poate fi ridicata de beneficiar din una dintre aceste locatii.

Pentru a efectua o trimitere in strainatate trebuie sa veniti la unul din magazinele Orange cu un act de identitate si cu suma care trebuie trimisa. In urma completarii formularului de expeditie si depunerii banilor, se primeste de la reprezentantul Orange un cod unic care trebuie comunicat beneficiarului, astfel incat acesta sa poata ridica banii, din orice locatie MoneyGram din lume.

Primirea de bani in Romania presupunere prezentarea in unul din magazinele Orange cu actul de identitate si numarul de referinta al tranzactiei, comunicat de expeditor.

Reteau MoneyGram este disponibila in Romania de mai multi ani prin intermediul agentiilor bancare ale bancilor partenere, printre care se numara cea mai mare banca locala, BCR dar si filiala locala a bancii austriece Volksbank.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii