• Home
  • Economii
  • Oferta promotionala la depozite bancare continua la Volksbank
Oferta promotionala la depozite bancare continua la Volksbank
17 Ianuarie 2013
Clientii care folosesc aplicatia de internet banking a bancii pentru constituirea de depozite bancare, primesc o dobanda mai mare fata de oferta disponibila la ghiseu.

Oferta care era valabila pana la finalul anului trecut a fost prelungita pana la 31 ianuarie 2013. Prin intermediul acestei oferte, dobanda la depozite in lei constituite cu ajutorul aplicatiei de internet banking a bancii este mai mare cu jumatate de procent.

Astfel, pentru depozite cu maturitate de 1 luna sau 3 luni, dobanda este de 6.5%, la 6 luni de 6.75%, in timp ce depozitele cu scadenta la 1 an primesc o donbanda de 7 procente.

Oferta permite clientilor bancii sa beneficieze de dobanzi superioare mediei pietei, care ajung la 5.90% la maturitati de 1 an.

Promotia nu este disponibila pentru depozitele in euro sau dolari, dobanda fiind acceasi atat la ghiseu cat si prin internet. La economiile in euro, Volksbank Romania plateste dobanzi situate intre 3.5% si 4.5%, in functie de maturitatea depozitului, in timp ce la dolari, dobanda este de 0.1%, indiferent de maturitatea depozitului.

Suma minima pentru constituirea unui depozit in lei este de 50 de lei, iar la euro de 10 euro. La scadenta depozitelor in lei si euro, economiile pot fi retrase in numerar fara ca banca sa perceapa alte comisioane.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii