• Home
  • Economii
  • Noua modalitate de plata prin internet banking
Noua modalitate de plata prin internet banking
30 August 2013
Banca Comerciala Romana ofera clientilor sai o noua modalitate de plata a produselor comandate pe site-urile comerciantilor parteneri, prin Click 24 Banking, in parteneriat cu PayU.

Solutia oferita de banca este simplu de folosit, si presupune directionarea clientilor catre aplicatia de internet banking a BCR, dupa alegerea produselor sau serviciilor care vor fi cumparate.

Dupa autentificarea in aplicatia Click 24 Banking BCR exista posibilitatea de vizualizare a ordinului de plata precompletat cu datele comenzii, iar pentru finalizarea comenzii trebuie sa autorizeze plata. Confirmarea tranzactiei este trimisa instant catre comerciant si astfel comanda este eliberata imediat.

"Plata instant a produselor prin internet banking vine in sustinerea comertului electronic aflat in crestere, ca o alternativa la plata prin ramburs, in special pentru comerciantii de incredere si cu o calitate ridicata a serviciilor. Simplitatea metodei si garantia BCR ca niciun fel de date personale nu sunt transmise in acest proces catre comercianti, vor ajuta clientii sa aleaga intr-o pondere si mai mare platile electronice in detrimentul platilor cu numerar, prin ramburs", a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail in cadrul BCR.

Tranzactionarea prin internet banking ofera intregului proces un grad sporit de securitate. Tranzactiile sunt autorizate pe baza codurilor unice generate de dispozitivul token, in zona de internet banking administrata de banca, oferind cea mai mare garantie clientilor ca niciun detaliu referitor la metoda de plata nu va fi transmis catre comercianti.

Noua metoda de plata este a cinsprezecea din portofoliul PayU Romania, potrivit reprezentantilor companiei.

Prin aceasta modalitate de plata a produselor si serviciilor online, clientii nu platesc nici un comision si in plus beneficiaza de siguranta si rapiditate in efectuarea tranzactiilor.

Clientii bancii care doresc sa foloseasca aceasta modalitate de plata vor recunoaste aceasta optiune de plata prin prezenta logo-ului BCR pe site-urile partenere de comert electronic.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii