• Home
  • Economii
  • Millennium Bank ridica dobanda la depozitele in lei la 7 procente
Millennium Bank ridica dobanda la depozitele in lei la 7 procente
20 Iulie 2012
Caldura verii a incins competitia pentru economiile populatiei in moneda nationala, dobanda la depozitele in lei urca pana la 7% la Millennium Bank

In timp ce majoritatea bancilor de top din Romania ofera dobanzi la depozite in lei care se apropie de 4 procente, Millennium Bank a decis sa atraga economiile in moneda nationala de la populatiei cu o dobanda promotionala de 7 procente pe an.

Oferta bancii este disponibila pentru clientii care aduc sume noi in banca, iar perioada depozitului este de 3 luni. Oferta este disponibila pe toata perioada verii. Clientii pot retrage banii din depozit inainte de scadenta acestuia fara a pierde toata dobanda acumulata, banca plateste pana la 75% din aceasta, in functie de perioada scursa de la constituirea depozitului la termen.

Depozitul promotional ofera clientilor bancii o varianta competitiva pentru plasarea economiilor in lei care nu sunt administrate prin Millennium Bank, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Dobanzi de peste 7 procente mai sunt oferite in prezent doar de cateva banci, printre acestea se numara Alpha Bank cu o dobanda de 7.25% pe 6 luni si OTP Bank care plateste 7.1% pentru scadenta la 100 zile.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup bancar din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea in 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in ucuresti si in 8 orase din tara.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii