• Home
  • Economii
  • Millennium Bank revine cu o noua promotie la lei
Millennium Bank revine cu o noua promotie la lei
4 Martie 2013
Banca a lansat pentru luna martie 2013 o promotie prin care doreste sa atraga economiile popuatiei in lei cu o dobanda de peste 6 procente.

Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de un depozit promotional in lei pe trei luni cu o dobanda anuala care incepe cu 8% in prima luna. Dobanda medie oferita pentru acest depozit la termen, care poarta denumirea de "Depozit Chibzuit", este de 6.03% pe an, pentru perioada de 3 luni a depozitului.

Depozitul Chibzuit va fi disponibil pentru fondurile noi pana pe 31 martie 2013 in toate sucursalele Millennium Bank si poate fi constituit si prin intermediul serviciului de Call Center. Banca nu percepe comision pentru deschiderea si administrarea depozitului, iar suma minima pentru deschidere este de 2.000 de lei. In cazul denuntarii in avans, clientii primesc 50% din dobanda acumulata pana la acel moment.

Dobanda oferita pentru acest depozit promotional cu termen de 3 luni este superioara mediei dobanzilor platite de bancile din Romania cu acceasi maturitate, aceasta ajunge la aproape 5.5% conform statisticilor moneycenter.ro.

In plus, de la inceputul anului majoritatea bancilor au anuntat reduceri ale dobanzilor platite pentru economiile populatiei la lei sau euro.

Millennium Bank a decis sa reduca bonusul de dobanda oferit clientilor care isi constitue depozitele prin intermediul aplicatiei de internet banking a bancii, la 0.25% pentru lei, de la 0.5%, si la 0.15% la depozitele in euro, de la 0.5%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii