• Home
  • Economii
  • Millennium Bank plateste mai putin pentru depozitele la termen constituite online
Millennium Bank plateste mai putin pentru depozitele la termen constituite online
8 Martie 2013
Banca a redus bonusul de dobanda acordat clientilor care isi constitue depozite prin intermediul aplicatiei de internet banking.

Reducerea este de 0.25% pentru depozitele in lei, de la 0.5% la 0.25%, in timp ce pentru depozitele la termen in euro reducerea este mai mare, de 0.35%, de la 0.5% la 0.15%.

Pentru depozitele clasice in lei dobanda platita de Millennium Bank nu trece de 6 procente si este situata intre 3.75% si 5.75%. Dobanda ajunge la 6 procente daca se apeleaza la constituirea online a depozitului.

Economiile in euro sunt renumerate cu dobanzi situate intre 1.5% si 3.5%, in functie de maturitatea depozitului si de suma disponibila. Daca se apeleaza la varianta de constituire online, dobanda ajunge la maxium 3.65%.

Clientii care doresc sa primeasca lunar dobanda acumulata, Millennium Bank ofera depozitul pe 12 luni, cu dobanda de 5.75% si 6%, daca valoarea depozitului depaseste 20.000 lei. Si pentru aceste depozite, se ofera bonusul de 0.25% la constituirea online.

Pentru a obtine un randament pozitiv, mai mare decat rata inflatiei, dobanda la depozit ar trebui sa fie de aproximativ 6 procente, astfel incat dupa deducerea impozitului de 16%, dobanda reala sa fie mai mare de 5 procente.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii