• Home
  • Economii
  • Millennium Bank ofera o dobanda de 6.5% la depozitele in lei
Millennium Bank ofera o dobanda de 6.5% la depozitele in lei
2 Iulie 2013
Millennium Bank a lansat un nou depozit la termen in lei cu o dobanda de pana la 6.5% pe an, in functie de suma economisita.

Noul Depozit Chibzuit de Vacanta, care ofera una dintre cele mai avantajoase dobanzi de pe piata, de pana la 6,5% pe an, in functie de suma economisita si de optiunea clientului de a reinnoi depozitul.

Produsul de economisire este disponibil pentru fondurile noi aduse de clienti in banca si poate fi constituit pe o perioada de trei luni.

Compara oferta completa de dobanzi la depozite bancare de la bancile din Romania.

Depozitul va fi disponibil pana pe 30 septembrie 2013 si poate fi deschis atat in sucursalele Millennium Bank, cat si prin intermediul serviciului de Call Center. Deschiderea si administrarea depozitului sunt gratuite, iar suma minima este de 2.000 de lei.

Pe langa acest depozit, Millennium Bank ofera clientilor si alte produse de economisire in lei sau in valuta, care pot fi constituite in sucursalele bancii sau online.

Pentru depozitele constituite online, banca ofera dobanzi mai mari cu 0.25% la depozitele in lei sau 0.15% la cele in euro.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor, printr-o gama larga de produse.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii