• Home
  • Economii
  • Millennium Bank ofera clientilor bonus de pana la 500 lei
Millennium Bank ofera clientilor bonus de pana la 500 lei
18 Ianuarie 2013
Pentru atragerea clientilor persoane fizice banca ofera un bonus de pana la 500 lei, daca isi deschid un cont curent in care sa isi incaseze salariul.

Promotia este valabila pentru noii clienti persoane fizice care isi deschid un cont curent pentru virare salariu pana la data de 31 decembrie 2013. Bonusul se acorda inca de la deschiderea contului, in functie de venitul clientului, si poate ajunge la maxim 500 lei.

Noua promotie vine dupa ce la finalul anului trecut banca a desfasurat o alta promotie pentru achizitia de clienti noi care sa isi vireze salariul prin intermediul bancii.

Contul de salariu de la Millennium Bank este un pachet care cuprinde, zero comision de administrare a contului curent, zero comision de administrare pentru Internet Banking si pentru linia de Call Center dedicata, precum si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca si doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci.

De asemenea, banca nu percepe comision pentru platile in valoare de pana la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, activitatea pe piata locala a fost demarata pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in alte 8 orase din tara.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii