• Home
  • Economii
  • Millennium Bank a lansat un nou depozit la termen
Millennium Bank a lansat un nou depozit la termen
10 Octombrie 2012
La aniversarea a cinci de prezenta in Romania, banca a lansat oferte noi pentru economii si conturi de salarii

Pentru a sarbatori aniversarea a cinci ani, Millennium Bank a lansat o gama de oferte centrate pe achizitia de noi clienti.

Pentru economiile populatiei in lei banca a lansat un nou depozit la termen cu denumirea de Depozit de 5 stele, cu o maturitate de 5 luni si o dobanda de 6 procente. Pentru a atrage clienti care sa isi vireze salariul prin banca, Millennium Bank ofera cadou o suma echivalenta cu o dobanda anuala de 3 luni.

La deschiderea oricarui tip de cont curent impreuna cu un depozit de 5 stele, banca ofera cadou o suma echivalenta cu o dobanda anuala de 1.5%. Tot in cadrul acestei campanii promotionale banca plateste un bonus de 200 lei persoanelor fizice care devin clienti si deschid un cont de salariu la banca.

Oferta promotionala este disponibila in sucursalele Millennium Bank pana la finalul anului. Clientii noi vor putea opta pentru unul dintre cele trei cadouri, ofertele bancii nu sunt cumulative.

Suma minima pentru depozitul de 5 stele este de 500 lei, iar cea maxima de 50.000 lei. Depozitul este cu prelungire automata si capitalizarea dobanzii la scadenta.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii