• Home
  • Economii
  • Marfin Bank a majorat dobanda la depozite bancare in euro si dolari
Marfin Bank a majorat dobanda la depozite bancare in euro si dolari
24 Octombrie 2012
Dobanda la depozitele in euro a crescut cu pana la 0.25%, in timp ce la dolari cresterea a fost mai mare, de pana la jumatate de procent.

In urma modificarilor operate de Marfin Bank rata dobanzii pentru depozite bancare in euro este situata intre 3% si 4%, in functie de maturitatea depozitului, cea mai mare dobanda fiind disponibila pentru depozite constituite pe o perioada de 12 luni.

In cazul economiilor populatiei in dolari dobanda este mai mica cu 0.25% decat la euro si este situata intre 2.75% si 3.75%. Oferta pentru economiile in dolari este una dintre cele mai tentante din piata, putine banci mai ofera dobanzi care sa treaca de 3 procente.

Pentru economiile in moneda nationala clientii primesc dobanzi cuprinse intre 5.5% si 6 procente, dobanda maxima fiind disponibila pentru scadentele la 6 si respectiv 9 luni.

Marfin Bank ofera posibilitatea clientilor de a primi o dobanda mai mare daca economisesc prin intermediul depozitului pe 6 luni cu dobanda fixa. In acest caz rata dobanzii este de 6.85% la lei si de 4.25% la euro, suma minima fiind de 1000 euro sau echivalent lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii