• Home
  • Economii
  • Marfin Bank a lansat un nou depozit la termen
Marfin Bank a lansat un nou depozit la termen
12 Noiembrie 2012
Prin intermediul acestei noi oferte de depozite bancare, clientii bancii pot sa economiseasca pe termen lung la dobanzi atractive.

Depozitul lansat de Marfin Bank poarta denumirea de Marfin 12+1. Prin acest depozit se pot constitui depozite la termen cu o maturitate de 12 luni in lei, euro sau dolari, iar la scadenta clientul primeste un extra bonus, dobanda pe o luna.

Dobanda platita de banca este de 6.90% pentru economiile in lei, 4.50% pentru cele in euro si de 4% la dolari.

Suma minima este de 4500 lei ori 1000 euro sau dolari. Un avantaj al acestui depozit, pe langa dobanda atractiva o reprezinta virarea lunara a dobanzii in contul curent. Astfel, clientii care constitue acest depozit la Marfin Bank beneficiaza lunar de dobanda pentru banii din depozit.

Alte beneficii acordate de banca pentru acest depozit: comision zero de administrare a contului curent, comision zero pentru retrageri de numerar la scadentele lunare si la cea finala, comision zero la emiterea unui card de debit si taxa de administrare zero a cardului de credit in primul an.

Depozitul poate fi lichidat in totalitate la fiecare aniversare lunara, cand se vireaza dobanda in contul curent sau la scadenta.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii