• Home
  • Economii
  • Intesa SanPaolo tenteaza clientii cu dobanzi speciale la depozite
Intesa SanPaolo tenteaza clientii cu dobanzi speciale la depozite
18 Noiembrie 2011
Pana la sfarsitul anului, banca plateste clientilor o dobanda de peste 7% la depozitul pe 7 luni in lei

Oferta speciala de dobanzi la depozite pe 7 luni, este valabila pana la sfarsitul anului si renumereaza economiile in lei cu o dobanda de 7.6%, iar cele in euro cu 4.2%. Suma minima necesara pentru a constitui un asemenea depozit este de 1000 lei sau euro, in timp ce suma maxima poate ajunge la 500.000 euro sau echivalent lei. Clientii care lichideaza depozitul la scadenta si vor sa retraga banii in numerar, beneficiaza de comisioane 0.

In plus, banca a marit si dobanda platita la depozitele clasice la termen in lei si euro cu 0.25 puncte procentuale. Astfel, acum dobanda la sumele in lei variaza intre 6.5% si 7%, in functie de perioada de constituire a depozitului, dobanda de 7% fiind oferita la scadentele de 6, 9, si 12 luni. Dobanzile la depozitele in euro, pleaca de la 2.75% si ajung pana la 4 luni, in cazul in care perioada este de 12 luni.

Clientii bancii care au calitatea de pensionari, primesc un bonus la dobanda standard de 0.4%, pentru sumele in lei si de 0.15% la cele in euro. Pentru aceste depozite, comisionul de retragere numerar la scadenta depozitului este 0.

Miscarea facuta de banca, vine intr-o perioada in care mai multe banci au ridicat dobanda, pentru atragerea economiilor romanilor in depozite bancare.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara dobanzi la economii


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Economii